Resultater & deltagere 2020

BATMAN CANNONBALL MARATHON

RESULTATER

2020

MARATHON OG HALVMARATHON


På denne side findes deltagerlister og resultater på løb 2020.  Tryk på link eller på computer - højre klik og vælg "åbn i ny fane". Derved fremkommer en PDF-fil som kan gemmes og udskrives.

Ønskes diplom - se under siden Batman Cannonball Marathon.

Tusind tak for jeres deltagelse. Det er en fornøjelse med så mange løbeglade deltagere. I er hjertelig velkommen - goddag - på gensyn - ses en anden dag - hils - vi ses igen - og farvel og tak for idag.

Billeder fra dagen - følg link eller højre klik og vælg "åbn i ny fane".

Batman cannonball marathon

Resultater og Billeder:

Batman Cannonball Marathon nr. 1    |     Resultat den 12.02.2020

Ruten startede ved indgangen til Assisstentkirkegården - Kirkegårds Allé, 5000 Odense C. Vi var 4 startende. Efter 3 runder, gik solen bort og et lille grus-stykke måtte passeres, med brug af lygte. Det var støvregn blandet med en snært solskin og blæst. 2 deltager blev "bobler" Ella Lissner løb sin maraton nr. 180. Stig Kuhlman sin maraton nr. 170 og Lone Friis sin nr. 280. Det var debut for Batman Cannonball Marathon nr. 1 og Ricky "Batman" Andersen var første gennemførende.


Batman Cannonball Marathon  nr. 2  |     Resultat den 28.04. 2020

Ruten er en 2 x 5,3km sløjfe. Der løbes 4 omgange a 10,6 km. Solen skinnede og vejret var til korte ærmer og korte løbebukser. Batman Ricky løb marathon i tiden 03:30:55 og fik derved en sikker 1. første plads blandt herrene i hans aldersklasse. Flot come-back. Ulla Marie Steffensen fik en flot podieplads og nr. 1 i sin aldersklasse. Ulla løb sin nr. 84. Lone Friis løb nr. 290, en form for "gamle Ole".  Alt i alt en dejlig dag i løbeskoene.

Batman Cannonball Marathon  nr. 9   |     Resultat den 08.05.2020

Sydruten, 1 omgang af 42.2 km. Start fra Hunderupskolen - Fruens Bøge, bag om ved Dalum Papirfabrik, til Volderslev - Dømmestrup kort efter løbes ad skovsti til Nr. Lyndelse for at løbe forbi Carl Nielsens hjem. Videre til Søby Søgård Fængsel, Søbysøgård Sø, til Radby, Fangel, Bellingebro og her ad grusstier til Skt. Klemens, Dalum det gl- vandtårn, Fruens Bøge St, Langelinie og retur til Hunderupskolen.


Batman Cannonball Marathon  nr. 10   |     Resultat den 10. maj 2020

Nordruten er planlagt, så så mange stier som muligt løbes.  Fra Bolbro Stadion til Søhus, her løbes af Slettensvej til Lumby forbi Lumby Mølle og Lumby Kirke, her løbes af sti til Lumby Torp, til HCA Airport videre til Lunde nedad en liile sti til Lunde Kirke (vand), Mindesten i Lunde til Glavendruplunden (Runestenen), herfra til Dallund Slot (rundt om søen) og tilbage af bagsiden af HCA Airport, Beldringe til Allesø. Lidt rundt i Allesø og Næsby Hovedbroby og videre ad stier til Kirkendrupskoven, videre til Næsby ad Skovsti og af Rydså stierne til Langesøstien som følges retur til Marie Stien.


Batman Cannonball Marathon  nr. 11  |     Resultat den 14. maj 2020

Pårup Kirke ruten er en 5,3 km rute som har start/mål på P-pladsen ved Pårup Kirke. Ruten gennemløbes 4 gange for halvmarathon og 8 gange for marathon. Der er et stykke på ruten hvor man møder hinanden på modløb - hvilket er ganske hyggeligt.


Batman Cannonball Marathon  nr. 12   |     Resultat den 16. maj 2020

Øst ruten, som ikke er øst:-). Idéen opstod da Batman gerne ville prøve at løbe Fjordsporet langs Odense Fjord. Det er en flad rute med ca. 200hm i alt. Ruten starter ved Marie Stien - Søhus - Lumby Mølle - Lumby Kirke (vand), H.C Lymbyvej til Slettensvej for at nå Tokkendrup. Til Nislev og Hjadstrup Kirke (vand) herfra til Kappendrup og videre til Emmelev herfra - stien går til Otterup, Otterup Kirke (vand), Østrup, Østrup Kirke (vand), Klintebjerg som fører ud til Fjordsporet. Her løbes langs Odense Fjord. Der kan være sæler, så hold øje. Fra Odense kanal til Lumbyvej og Næsbyhovedvej - her følges Stavis Å og løber langs til Langesøstien som følges retur til Marie Stien.


Batman Cannonball Marathon  nr. 13   |     Resultat den 19. maj 2020

Pårup Kirke ruten er en 5,3 km rute som har start/mål på P-pladsen ved Pårup Kirke. Ruten gennemløbes 4 gange for halvmarathon og 8 gange for marathon. Der er et stykke på ruten hvor man møder hinanden på modløb - hvilket er ganske hyggeligt.


Batman Cannonball Marathon  nr. 14   |     Resultat den 22. maj 2020

Pårup Kirke ruten er en 5,3 km rute som har start/mål på P-pladsen ved Pårup Kirke. Ruten gennemløbes 4 gange for halvmarathon og 8 gange for marathon. Der er et stykke på ruten hvor man møder hinanden på modløb - 7 gang afholdelse af BCM fra Pårup kirke.


Batman Cannonball Marathon  nr. 15   |     Resultat den 23. maj 2020

Vestruten er ikke en nem rute. Det en højere sværhedsgrad at finde rundt. 
Ruten er lagt, så så mange stier som muligt løbes. Start Langesøstien hvor der løbes til Korup - Ejlstrup, St. Ubberud, Kelstrup Skoven, og retur til Blommenslyst (vand). Herfra til Vejrup og starten på Elmelundskoven. Elmelundsskoven - løb på mange små stier - Roerskovesøen rundt - herfra til Åløkkeskoven og rundt i denne for at nå til Langesøstien som følges retur til Marie Stien.


Batman Cannonball Marathon  nr. 16  |     Resultat den 24.  maj 2020

Blangstedgård og Kohaveskoven. Startende fra UNG Skole løbes langs Lindved Å til det skønne Blangstedgård. Der løbes på stierne og langs åen, så meget som muligt. Der er sat Irsk højlandskvæg ud på områderne og en fiskehejre samt ænder holder til der. Efter 5,3 km rundt der løbes tilbage til UNG Skole og 5,4km rundt i smukke Kohaveskoven.


Batman Cannonball Marathon  nr. 17   |     Resultat den 28. maj 2020

Pårup Kirke ruten er en 5,3 km rute som har start/mål på P-pladsen ved Pårup Kirke. Ruten gennemløbes 4 gange for halvmarathon og 8 gange for marathon. Der er et stykke på ruten hvor man møder hinanden på modløb - 8. gang afholdelse af BCM fra Pårup kirke, og sidste, i et stykke tid.


Batman Cannonball Marathon  nr. 18  |     Resultat den 30. maj 2020

Blangstedgård og Kohaveskoven. Startende fra UNG Skole løbes langs Lindved Å til det skønne Blangstedgård. Der løbes på stierne og langs åen, så meget som muligt. Ruten er 2 sløjfer af 5,3km, så 1 runde af 10,6km. Jeanette havde rund nr. 140, Carsten (sidste gang) nr. 20 og Pia nr. 190. Tillykke med jeres jubilæum, tak for at løbe dem til Batman Cannonball Marathon. Det er vi rigtig glade for. Vi glæder os til at løbe med jer alle og flere andre igen.


Batman Cannonball Marathon  nr. 19   |     Resultat den 3. juni 2020

Langesøsti ruten er en 5,3 km rute som har start/mål under broen ved Marie Stien. Ruten gennemløbes 4 gange for halvmarathon og 8 gange for marathon. Der er et stykke på ruten hvor man møder hinanden på modløb. Det var debut på ruten, men vi synes ikke den lever op til vores standard. Så der vil komme ændringer. 


Batman Cannonball Marathon  nr. 20   |     Resultat den 6. juni 2020 - Trippel marathon

Ruten er en 2 x 5,3km sløjfe. Der løbes 4 omgange a 10,6 km. Mulighed for at løbe 3 maraton eller 3 halvmaraton. Da der var deltagere til de 2 første løb blev de afholdt med højt humør. Den 3. maraton var der 1 deltager, Lone Friis. Derfor blev målet 100km og derefter løb i 12 timer. Alt i alt en dejlig dag i løbeskoene. Mikael løb sin halvmaraton nr. 90.Batman Cannonball Marathon  nr. 21   |     Resultat den 9. juni 2020

Startende fra Odense Isstadion løbes kort i Bolbro Parken til Willeruplund og videre til Snapind Skoven og Åløkke skoven på stierne. Derfra af Langesøstien tilbage til Idrætsparken og Isstadion. Debut på ruten er 5,3km. Sussi løb sin nr. 80 og er dermed bobler. Tillykke med jubilæumet. Tak for at løbe det til Batman Cannonball Marathon. Det er vi rigtig glade for. Vi glæder os til at løbe med jer alle og flere andre igen.


Batman Cannonball Marathon  nr. 22   |    Resultat den 18. juni 2020

Startende fra Odense Isstadion løbes kort i Bolbro Parken til Willeruplund og videre til Snapind Skoven og Åløkke skoven på stierne. Derfra af Langesøstien tilbage til Idrætsparken og Isstadion. Ruten er 5,3km. Stig Kuhlman modtog 2 ekstra medaljer for at havde gennemført Batman Cannonball udfordringen 1 og 2.  Tak for at løbe til Batman Cannonball Marathon. Det er vi rigtig glade for. Vi glæder os til at løbe med jer alle og flere andre igen.


Batman Cannonball Marathon  nr. 23  |     Resultat den 21. juni 2020

Blangstedgård og Kohaveskoven. Startende fra UNG Skole løbes langs Lindved Å til det skønne Blangstedgård. Der løbes på stierne og langs åen, så meget som muligt. Ruten er 2 sløjfer af 5,3km, så 1 runde af 10,6km. Ricky Batman løb sin maraton nr. 400 og Carsten Brix nr. 25. Tillykke med jeres jubilæer. Tak til det store antal både på halvmaraton og maraton som fremmødte i dag. Tak for at gøre dagen uforglemmelig dejlig. På gensyn.Batman Cannonball Marathon  nr. 24   |     Resultat den 27. juni 2020 - Ella & Stig nr. 200

Blangstedgård og Kohaveskoven. Starter fra UNG Skole løbes langs Lindved Å til det skønne Blangstedgård, og næste runde Kohaveskoven. Ruten er 2 sløjfer af 5,3km, så 1 runde af 10,6km. Idag var historie da Ella Lissner Kuhlman og Stig Kuhlman sammen løb maraton nr. 200. Tillykke med den store bedrift. Tak alle fremmødte i dag. Tak for at holde varmen ud og for at gøre dagen mindeværdig på og dejlig.Batman Cannonball Marathon  nr. 25   |    Resultat den 30. juni 2020 

Pårup Kirke ruten er en 5,3 km rute som har start/mål på P-pladsen ved Pårup Kirke. Ruten gennemløbes 4 gange for halvmarathon og 8 gange for marathon. Der er et stykke på ruten hvor man møder hinanden på modløb - 9. gang afholdelse af BCM fra Pårup kirke.  Ny PR på ruten 3:23:09, og Pia mangler nu 1 løb.


Batman Cannonball Marathon  nr. 26 | Resultat den 5. juli 2020 - Pia Angelbo nr. 200

Pårup Kirke ruten er en 5,3 km rute som har start/mål på P-pladsen ved Pårup Kirke. Ruten gennemløbes 4 gange for halvmarathon og 8 gange for marathon. Der er et stykke på ruten hvor man møder hinanden på modløb - 10. gang afholdelse af BCM fra Pårup kirke. Idag løb Pia Angelbo Mortensen sin maraton nr. 200. Tak til familien og venner for den store opbakning.


Batman Cannonball Marathon  nr. 27   |     Resultat den 16. juli 2020

SDU-ruten er en 2 x 5,3km sløjfe. Der løbes 2 omgange for HM og maraton 4 omgange a 10,6 km. Det er en relativ flad rute. Mange løbere, som første gang skulle løbe denne rute. Den blev taget godt imod. Hvilke vi er glade for, for området, byder for rigtig mange løberuter der. Tak til Marianne og Morten for at samle rute sammen. Stort tillykke til Mette med halvmaraton nr. 50.


Batman Cannonball Marathon  nr. 28   |     Resultat den 23. juli 2020

SDU-ruten er en 2 x 5,3km sløjfe. Der løbes 2 omgange for HM og maraton 4 omgange a 10,6 km. Det er en relativ flad rute. Der var løbere fra hele Danmark. Vi er beæret over alle de løbere som valgte at bruge aften sammen med os og løbe de løb vi holder allermest af. Tak til Pia og Jeanette for at hjælpe med at samle rute sammen. 


Batman Cannonball Marathon  nr. 29   |     Resultat den 28. juli 2020

Hunderup-skole ruten er en 5,3km runde. Der løbes 4 omgange for HM og maraton 8 omgange. Det er en relativ flad rute, men mange sving og 3 steder skal trafikeret vej krydses. Deraf en "ambulan-ce -vej", hvor der skal viges for ambulancer. Vi er beæret over alle de løbere som valgte at bruge aften sammen med os og gøre debuten på ruten sjov. Marianne løb sin maraton nr. 80, stort tillykke.


Batman Cannonball Marathon  nr. 30  |     Resultat den 4. august 2020

SDU-ruten er en 2 x 5,3km sløjfe. Der løbes 2 omgange for HM og maraton 4 omgange a 10,6 km. Det er en relativ flad rute. Sidste gang for i år til et fyraftensløb, vi løber her. Området er mega lækkert, så vi kommer og løber her igen. Vi har afholdt 8 løb på denne rute i år. Jørgen Jakosen løb sin nr. 399, så hans næste løb bliver rundt.Batman Cannonball Halvmarathon  Only nr. 1   |   Resultat den 13. august 2020 

Hunderup-skole ruten er en 5,3 km runde. Der løbes 4 omgange for HM . Det er en relativ flad rute, med mange sving og 3 steder skal trafikeret vej krydses. Deraf en "ambulance -vej", hvor der skal viges for ambulancer. Vi havde "sløjfet" hullet i hegnet, men så blev ruten for lang. Så vi optimerer stadig. Imorgen bliver en ny udgave. Tak for debut på vore 1. Halvmarathon only.


Batman Cannonball Marathon  nr. 31   |     Den 14. august 2020 - Kim Hammerich's fødselsdag.

Hunderupskole ruten er en 5,3 km runde. Der løbes 4 omgange for HM og 8 gange for maraton. Det er en relativ flad rute, med mange sving og 3 steder skal trafikeret vej krydses. Vi fejrede Kim Hammrich's 31 års fødselsdag med depot. To nye PR over all, på halvmarathon og marathon blev sat til et varmt, varmt fyraftensløb. 3:14:07 på maraton og 1:33:36 på halvmaraton.Batman Cannonball Halvmarathon  Only nr. 2   |   Resultat den 20. august 2020 

Hunderup-skole ruten er en 5,3 km runde. Der løbes 4 omgange for HM . Det er en relativ flad rute, med mange sving og 3 steder skal trafikeret vej krydses. Deraf en "ambulance -vej", hvor der skal viges for ambulancer. Øs regnvejr første omgang. Anden hurtigste tid på ruten blev sat idag 1:34:51.Batman Cannonball Marathon  nr. 32  |     Resultat den 25. august 2020

Pårup Kirke ruten er en 5,3 km rute som har start/mål på P-pladsen ved Pårup Kirke. Ruten gennemløbes 4 gange for halvmaraton og 8 gange for maraton. Der er et stykke på ruten hvor man møder hinanden på modløb - 11. gang afholdelse af BCM fra Pårup kirke. En flad fyraftens rute, som går gennem park og grønne områder, og slutter af med udsigt til Pårup Kirke.


Batman Cannonball Marathon  nr. 33  |     Resultat den 3. september 2020

Startende fra Odense Isstadion løbes kort i Bolbro Parken til Willeruplund og videre til Snapind Skoven og Åløkke skoven på stierne. Derfra af Langesøstien tilbage til Idrætsparken og Isstadion. Ruten er 5,3 km. Det er vore meste puklet rute og det bemærkede nogle få. Andre synes det er en god afvekslende rute.


Batman Cannonball Marathon  nr. 34   |     Resultat den 10. september 2020

Startende fra Pucken bag Odense Isstadion løbes kort i Bolbro Parken til Willeruplund og videre til Snapind Skoven og Åløkke skoven på stierne. Derfra af Langesøstien tilbage til Idrætsparken og Isstadion. Ruten er 5,3 km. Det var 4. og sidste afholdelse af løb på Odense Isstadion ruten i år.Batman Cannonball Marathon  nr. 35   |     Resultat den 15. september 2020

Hunderup-skole ruten er en 5,3 km runde. Der løbes 4 omgange for HM . Det er en relativ flad rute, med mange sving og 3 steder skal trafikeret vej krydses. Deraf en "ambulance -vej", hvor der skal viges for ambulancer. Fantastisk flot vejr og varmt. Martin løb sin hurtigste tid på ruten. Virkelig flot løbet i den varme.


Batman Cannonball Halvmarathon  Only   |  Den 17. september  - ikke gennemført

Hunderup-skole ruten ny ruten, en 7,1km rute. Der blev ingen debut på ruten. Af de 7 deltagere meldte 3 afbud. 4 deltagere er ikke nok til halvmaraton tæller. Så et løb som ikke blev gennemført. Desværre.


Batman Cannonball Marathon  nr. 36  |     Resultat den 24. september 2020

Pårup Kirke ruten er en 5,3 km rute som har start/mål på P-pladsen ved Pårup Kirke. Ruten gennemløbes 4 gange for halvmaraton og 8 gange for maraton. 12. gang afholdelse af BCM fra Pårup kirke. En flad fyraftens rute, som går gennem park og grønne områder, og slutter af med udsigt til Pårup Kirke. Jens Mogensen løb sin marathon nr. 25.

Batman Cannonball Marathon  nr. 37   |    Resultat den 27. september 2020

SDU-ruten er en 2 x 5,3km sløjfe. Der løbes 2 omgange for HM og maraton 4 omgange a 10,6 km. Det er en relativ flad rute. Området er SO Nice, så vi kommer og løber her igen. Vi har afholdt 9 løb på denne rute i år. Ny PR over all, på marathon blev sat til året sidste løb fra SDU 3:09:03. Batman Cannonball Marathon  nr. 38   |    Resultat den 8. oktober 2020

Hunderup-skole ruten er en 5,3 km runde. Der løbes 4 omgange for HM . Det er en relativ flad rute, med mange sving og 3 steder skal trafikeret vej krydses. Deraf en "ambulance -vej", hvor der skal viges for ambulancer. Øs regnvejr og kun afholdelse af halvmaraton, da kun 1 var tilmeldt maraton.Batman Cannonball Marathon  nr. 39   |     Resultat den 14. oktober 2020

Skibhuskvarteret - find Skovtrolden. Et løb som vi laver igen i 2021. Ruten var 5,2 km med en prolog først. Den skulle løbes 4 omgange for halvmaraton og 8 gange for maraton. Det var et blæsende vejr og de sidste 4 runder for maraton blev i mørke. Annette Bonde løb PR på ruten i tiden 1:53:53. Stærkt løbet. Stine Price havde kvartnær jubilæum - 25 halvamaraton.Batman Cannonball Marathon  nr. 40   |     Resultat den 16. oktober 2020

Syvårssøerne i Billund. Det minder mest om Svenske skove. Men vi er i Danmark. Området er enestående og har historie liggende mellem granerne om at have været flyvebase for tyskerne under 2. verdenskrig. Det er en lille perle af den skønne danske natur og absolut bevaringsværdigt. Så stor forståelse for Naturstyrelsen passer meget på området.Batman Cannonball Marathon  nr. 41   |     Resultat den 16. oktober 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.Batman Cannonball Marathon  nr. 42   |     Resultat den 21. oktober 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.Batman Cannonball Marathon  nr. 43   |     Resultat den 29. oktober 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.Batman Cannonball Marathon  nr. 44   |     Resultat den 6. november 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.Batman Cannonball Marathon  nr. 45   |     Resultat den 12. november 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.Batman Cannonball Marathon  nr. 46   |     Resultat den 17. november 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.Batman Cannonball Marathon  nr. 47   |     Resultat den 24. november 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.Batman Cannonball Marathon  nr. 48   |     Resultat den 27. november 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.Batman Cannonball Marathon  nr. 49   |     Resultat den 3. december 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.Batman Cannonball Marathon  nr. 50   |     Resultat den 10. december 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.Batman Cannonball Marathon  nr. 51  |     Resultat den 17. december 2020

Løbet er ikke afholdt endnu.

Billeder ligges op her.